Πρόγραμμα Σεμιναρίου & Ρεσιτάλ
Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, 11:00 έως 14:00
Σεμιναριακό μάθημα κλασικής κιθάρας
Μάθημα με τον Μανώλη Βροντινό θα κάνουν μόνο όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου. Ο στόχος του σεμιναριακού / ανοιχτού μαθήματος είναι τόσο η παρακολούθηση μαθήματος που γίνεται σε άλλους σπουδαστές, όσο η έκθεση του σπουδαστή στο κοινό.

Η διδασκαλία που θα γίνει στους σπουδαστές που έχουν δηλώσει συμμετοχή, θα είναι ανοιχτή και δωρεάν να την παρακολουθήσει όποιος το επιθυμεί.

Σε περίπτωση αρκετών συμμετοχών για μάθημα, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία αίτησης.

Για δήλωση συμμετοχής στο μάθημα κατεβάστε τη φόρμα εδώ.

Το δελτίο - φόρμα συμμετοχής κατατίθεται στο Κέντρο Μουσικών Σπουδών – Γιάννη Χαριτάκη κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ή μπορεί να αποσταλεί στο giannischaritakis@gmail.com

Για παραπάνω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6942856419

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024, 11:30 π.μ.
Ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας
Ο καταξιωμένος κιθαριστής Μανώλης Βροντινός θα παρουσιάσει σε ρεσιτάλ ένα πρόγραμμα αφιερωμένο αποκλειστικά σε συνθέτες της Λατινικής Αμερικής. Από τον Bραζιλιάνο Ηeitor Villa-Lobos έως τον Αργεντινό Astor Piazzolla και από τον Παραγουανό Agustin Barrios ως τον Βενεζουελάνο Antonio Lauro, οι φίλοι της μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι πάνω σε αγαπημένες μελωδίες και ρυθμούς tango, milonga, vals, samba κ.ά., σε ένα μοναδικό Κυριακάτικο πρωινό που θα προσφέρει ο δεξιοτέχνης μουσικός.

Είσοδος Ελεύθερη

Υπο την αιγίδα το Δ. Λήμνου